Ιστορίες

Η Μέγκι Ντρίο για τη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Τραγικό, δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι, δεν έχουμε ράτσα»

Σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια προς τον Χρήστο Σαντικάι μίλησε το μοντέλο

Συνέντευξη παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο και αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της όσο και στις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για την καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για την απώλεια της μητέρας της και το πώς το διαχειρίζεται ο πατέρας της.

«Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της. «Ζω από θαύμα, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα πάνω σε μία κολώνα, σε λεωφόρο. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στα προσβλητικά σχόλια που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι και την καταγωγή του. Να σημειωθεί ότι και η Μέγκι Ντρίο κατάγεται από την Αλβανία, όπως και ο τραγουδιστής.

«Είναι τραγικό για μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, που την στηρίξαμε τόσο και τη βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια», κατέληξε εκνευρισμένη η Μέγκι Ντρίο.

Comments
To Top