Ιστορίες

Η Παναγία έκανε το θαύμα της: 7χρονος κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από 1000 χημειοθεραπείες

Ο μάγος Criss Angel μίλησε πρόσφατα για την «κόλαση» από την οποία πέρασε ο 7χρονος γιος του και συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία του.

Η ιστορία του

Πρίν από ένα μήνα, ο 54χρονος πατέρας ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του γιου του τέθηκε σε ύφεση πάνω από 5 χρόνια μετά τη διάγνωσή του: «Το παιδί μου είχε οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία είναι θεραπεύσιμη κατά μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς, ο γιος μου είναι μέσα στο μικρότερο ποσοστό ασθενών που δεν επανακάμπτει εντελώς, αλλά μετά από αγώνα θέσαμε την πάθηση σε ύφεση ελπίζοντας να μείνει έτσι για πάντα».

Ο Johnny είχε ξαναδεί την ασθένειά του να υποχωρεί πριν 3 χρόνια, αλλά επανήλθε σχετικά γρήγορα, ρίχνοντας τον μικρό και πάλι στο κρεβάτι του πόνου.

Τώρα, με την αφορμή της νέας νίκης του μικρού, ο πατέρας του κυκλοφόρησε ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ με τίτλο «1095», που είναι ο αριθμός των χημειοθεραπειών που χρειάστηκε ο μικρός για να ανακάμψει από τη λευχαιμία που τον ταλαιπωρεί. Στο βίντεο, ο Chriss μοιράζεται ένα μεγάλο μέρος από το δύσκολο ταξίδι του γιου του από τη διάγνωσή του έως σήμερα.

Σκοπός του 54χρονου είναι να ξεκινήσει μια καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα πάνε στην έρευνα για τις θεραπείες κατά του παιδικού καρκίνου.

«Προσπαθώ να γίνω ένας φωτεινός φάρος», λέει συγκινημένος ο Criss, «γιατί τίποτε δεν μπορεί να σε κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο το να συνεισφέρεις σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ειδικά για τα παιδιά».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Criss Angel (@crissangel)

To Top