Ιστορίες

Η σύντροφός μου με άφησε επειδή της είπα ότι τα παιδιά της χασομεράνε

Η σύντροφός μου με παράτησε και πήρε τα παιδιά της και έφυγε μόνο και μόνο επειδή της είπα ότι είναι τεμπέληδες, ότι χασομεράνε και ότι θα ‘πρεπε να βοηθούν περισσότερο στο σπίτι.

Η κόρη της είναι 15 χρονών και άλλο πράγμα δεν κάνει, παρά μόλις γυρίσει από το σχολείο να αφήσει τσάντες, πιάτα, πιρούνια στο τραπέζι, πιάνει το κινητό και κάθεται εκεί μέχρι το βράδυ λες και της λείπει η επικοινωνία με τις φίλες της που είναι όλο το πρωί μαζί στο σχολείο. Ο γιος της, 17 χρονών, παίζει από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ σερί PlayStation και δεν τον νοιάζει που σε λίγο δίνει πανελλήνιες. Τζάμπα τόσα λεφτά στα φροντιστήρια, αφού πάει στη χάση και στη φέξη.

Όταν δεν είχαν σχολείο λόγω κορονοϊού, δεν ξύπναγαν αν δεν πήγαινε 3 το μεσημέρι. Παραδέχομαι ότι πολλές φορές θύμωσα και τα απείλησα ότι θα τα διώξω από το σπίτι αν δεν βοηθούσαν στις δουλειές. Η μαμά τους και εγώ είμαστε και οι δύο 38 χρονών, δουλεύουμε από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και είμαστε μαζί 10 χρόνια.

Πριν από 1 μήνα επέστρεψα σπίτι και είδα ότι τα είχαν μαζέψει και είχαν φύγει. Η σύντροφός μου, μου είχε αφήσει ένα γράμμα στο οποίο μου έλεγε ότι με αγαπά αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στα παιδιά της και το γεγονός ότι τα μισώ.

Την αγαπώ και θέλω να γυρίσει αλλά μόνο αν η κατάσταση με τα παιδιά της βελτιωθεί. Ούτε εγώ ούτε η μάνα τους είμαστε υπηρέτες τους. Στην ηλικία που είναι καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι η ζωή έχει ευθύνες και υποχρεώσεις και ότι δεν είναι όλη η ζωή ένα κινητό και ένα Playstation.

Παναγιώτης

Comments
To Top