Αθλητικά

Η Θέλτα έβαλε στο μάτι τον Πέπε για το κέντρο της άμυνάς της

Η Θέλτα έβαλε στο μάτι τον Πέπε για το κέντρο της άμυνάς της

Ο Πέπε αποχαιρέτησε το Euro 2024 μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα προημιτελικά όμως το τέλος της καριέρας του μπορεί να περιμένει, με τον 41χρονο στόπερ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Θέλτα.

Ο παράγοντας ηλικία παίζει αναμφίβολα έναν σημαντικό ρόλο για κάθε ποδοσφαιριστή όμως στην περίπτωση του Πέπε τα χρόνια αποδεικνύεται πως αποτελούν απλά ένα νούμερο στην ταυτότητά του και τίποτα παραπάνω.

Απόδειξη η παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, με τον 41χρονο κεντρικό αμυντικό να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και να δείχνει με τις εμφανίσεις του πως δεν έχει φτάσει ακόμη στον επίλογο.

Ναι μεν βρίσκεται χωρίς ομάδα, από τη στιγμή που η Πόρτο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, ωστόσο ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ ενδέχεται να βρει νέα στέγη, με την ισπανική ιστοσελίδα “Superdeporte” να αποκαλύπτει πως η Θέλτα σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην La Liga αν το επιθυμεί.

“Ο προπονητής Κλαούντιο Χιράλντες δεν έχει πειστεί απολύτως από τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, τους Έιντου, Μινγκέθα, Στάρφελτ και Νούνιεθ και ο πρώην στόπερ της Ρεάλ θα ήταν μία αξιόπιστη λύση”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

To Top