Αθλητικά

Ιστορική συνεργασία για ΑΕΚ! Για πρώτη φορά συνεργασία με γερμανική ομάδα

Ιστορική συνεργασία για ΑΕΚ! Για πρώτη φορά συνεργασία με γερμανική ομάδα

Ο γερμανικός σύλλογος BV Weckhoven στο Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ!

Την πρώτη συνεργασία στην ιστορία της με σύλλογο εκτός Ελλάδας ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Οι Ακαδημίες της Ένωσης ανακοίνωσαν, ότι θα συνεργαστούν με τη γερμανική BV Weckhoven, έναν πολυαθλητικό σύλλογο, ο οποίος διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις στο Ντίζελντορφ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη συνεργασία της ιστορίας της με σύλλογο εκτός Ελλάδας! Πρόκειται για τον σύλλογο BV Weckhoven, με τον οποίον βρίσκονταν σε επαφή  οι επιτελείς της Ακαδημίας της ΑΕΚ εδώ και αρκετούς μήνες, κατόπιν προσέγγισης της γερμανικής πλευράς.

Αποτελεί βεβαίως εξαιρετική τιμή για την ΑΕΚ και αναγνώριση της δουλειάς του Δικτύου της, το γεγονός ότι μια ομάδα από τις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ζήτησε να γίνει κοινωνός της τεχνογνωσίας της ΑΕΚ στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Η BV Weckhoven είναι ένας πολυαθλητικός σύλλογος με άρτιες εγκαταστάσεις στα περίχωρα του Ντίσελντορφ και με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Ο τεχνικός διευθυντήςτου συλλόγου κ. Παναγιώτης Κοντός δήλωσε για τη νέα αυτή συνεργασία: «Όλοι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το AEK FC Network. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την AEK στην περιοχή μας και ήδη έχουμε καταστήσει σαφές στους αθλητές μας πόσο επωφελής είναι αυτή η σχέση.  Ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στην Ελλάδα και να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια».

Εκ μέρους των νεαρών αθλητών, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Κ17 Alan Aisso: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τη νέα συνεργασία μας με την ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε σε επιτυχίες. Η θετική ατμόσφαιρα μεταξύ παικτών και προπονητών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας καλής σεζόν. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μας δίνει η AEK».

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συνεργατών του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών και της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλοσωρίζω με χαρά και ευγνωμοσύνη στη μεγάλη μας οικογένεια. Από τις πρώτες μας επαφές διαπιστώσαμε πώς αντιλαμβάνεστε και αποδέχεστε την αποστολή μας για πλήρη ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών. Το Δίκτυο και η Ακαδημία μας λειτουργούν ως κέντρα μάθησης ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων αλλά και δεξιοτήτων ζωής. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι άνθρωποι της «BVW ACADEMY AEK FC DEVELOPMENT NETWORK» με την πίστη τους, την σκληρή δουλειά, τη διάθεση για μάθηση και την αποδοχή των νέων προκλήσεων μέσω της συνεργασίας μας, θα συμβάλλουν στην ποιοτική ανάπτυξη του εγχειρήματος».

Τα στοιχεία της νέας συνεργαζόμενης ακαδημίας

-Όνομα Σωματείου: BV Weckhoven 1927 e.V.

-Διεύθυνση: Karl-Goerdeler-Str. 9

-Περιοχή:  Neuss (Düsseldorf)

-Τ.Κ: 41466

-Τεχνικός Υπεύθυνος Ακαδημίας: Παναγιώτης Κοντός Τηλ: +491608197519

-Υπεύθυνος Ακαδημίας: Robert Meyen

-Email και για τις δυο θέσεις: [email protected]

To Top