Κόσμος

Ιταλός bodybuilder σκότωσε τους γονείς του γιατί του είπαν να πάει βόλτα τον σκύλο

Ιταλός bodybuilder σκότωσε τους γονείς του γιατί του είπαν να πάει βόλτα τον σκύλο

Τη δολοφονία των γονιών του ομολόγησε ένας 30χρονος Ιταλός επειδή του ζήτησαν να βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μπολζάνο στη βόρεια ιταλική επαρχία του Τιρόλο. Οι δάσκαλοι Peter Neumair και Laura Perselli εξαφανίστηκαν νωρίτερα φέτος και η σορός της γυναίκας βρέθηκε σε έναν ποταμό με σημάδια στραγγαλισμού. Το πτώμα του άντρα της αγνοείται ακόμη, αν και ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε μια κοντινή γέφυρα.

Ο γιος των θυμάτων, ο 30χρονος bodybuilder Benno Neumair, συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου. Τώρα ομολόγησε τις δολοφονίες, λέγοντας πως ο σκότωσε τον πατέρα του μετά από έναν σύντομο καβγά και στη συνέχεια δολοφόνησε τη μητέρα του.

Ο καβγάς που οδήγησε στους θανάτου ξεκίνησε όταν ο πατέρας ζήτησε από τον γιο να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγάλει βόλτα τον σκύλο της οικογένειας.

Όταν εκείνος αρνήθηκε, ξεκίνησε ο καβγάς. «Ο μπαμπάς με κατηγόρησε ότι είμαι μια αποτυχία. Ήθελα απλώς ησυχία. Έτσι τον έκανα να σωπάσει».

Ο 30χρονος εξήγησε πως είχε πάει στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τις φωνές του πατέρα του. Διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο πατέρας τον είχε ακολουθήσει στο δωμάτιο όταν είχε πάει στο κρεβάτι και είχε αποκοιμηθεί την ώρα που έπαιζε στον υπολογιστή.

Παραπονέθηκε ότι ο πατέρας τον είχε ξυπνήσει και συνέχισε να παραπονιέται ότι δεν κάνει το δικό του μερίδιο στις δουλειές του σπιτιού. Έτσι αποφάσισε να τον στραγγαλίσει για να τον κάνει να σταματήσει να γκρινιάζει!

«Πήρα το πρώτο σκοινί αναρρίχησης που βρήκα στον πλαστικό δίσκο με τα εργαλεία μου. Ήμασταν στον διάδρομο και πέσαμε και οι δύο κάτω. Απλώς θυμάμαι ότι τον έσφιξα πάρα πολύ», είπε.

Η μητέρα του γύρισε σπίτι σύντομα και έτσι στραγγάλισε και εκείνη με το ίδιο σκοινί. «Το έκανα χωρίς να πω αντίο», ανέφερε.

Ο γιος είπε ότι στη συνέχεια έριξε τα πτώματά τους από μια γέφυρα στο ποτάμι. Ο άντρας είναι τώρα στη φυλακή στο Μπολζάνο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

‘I did it without even saying goodbye’

Posted by Daily Mail on Monday, March 22, 2021

Comments
To Top