Ελλάδα

«Ήταν ένα σοκ για μένα, τελευταία στιγμή με τράβηξε μια κυρία, ζω από θαύμα» λέει η 39χρονη που παρασύρθηκε από όχημα on…

«Ήταν ένα σοκ για μένα, τελευταία στιγμή με τράβηξε μια κυρία, ζω από θαύμα» λέει η 39χρονη που παρασύρθηκε από όχημα on camera

Εφιαλτικές στιγμές και τον τρόμο βίωσε η νοσηλεύτρια, Σοφία Αλεκτορίδου, όταν παρασύρθηκε χθες Δευτέρα (19/9) από διερχόμενο αυτοκίνητο σε απευθείας σύνδεση πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με Θεσσαλονίκη. «Πονάω», τονίζει η ίδια, περιγράφοντας όσα βίωσε αποκλειστικά στην κάμερα του STAR και τη Ραλλιώ Λεπίδου.

Η 39χρονη μητέρα πήγαινε στη δουλειά της, όταν οδηγός την παρέσυρε με το όχημά του στην Εγνατία Οδό και την εγκατέλειψε. Όπως περιγράφει η ίδια, «ήταν ένα σοκ για εμένα», ενώ προσθέτει πως «Πονάω βασικά. Έχω κατάγματα». Ζω από θαύμα είπε επίσης στη δημοσιογράφο μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

«Πηγαίνατε για το μεροκάματό σας. Είστε νοσηλεύτρια έτσι δεν είναι; Έτρεχε πολύ» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε.

«Ναι, ναι βεβαίως. Έτρεχε κάμποσο γιατί ήμουν με μία κυρία… βέβαια, την ευχαριστώ… και πάρα πολύ, γιατί τελευταία στιγμή με τράβηξε κιόλας, που ερχόταν με αυτή τη φόρα και έτσι θα μπορούσα να ήμουν τρισχειρότερα», λέει η ίδια, μιλώντας στο Star.

Η 39χρονη διέσχισε τη διάβαση επί της Εγνατίας Οδού απέναντι από την εμπορική Πύλη της έκθεσης. Πριν καλά καλά πατήσει το πόδι της στο πεζοδρόμιο παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

«Είσαι μέσα σε ένα κόσμο… πώς το κάνεις αυτό, δεν στενοχωριέσαι. Ασυνείδητος τελείως… Υπάρχει τιμωρία γι’ αυτόν; Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη όλα θα τα κάνει»

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Θα μπορούσε βέβαια και οποιοσδήποτε άλλος να ήταν ή μπορεί να ξαναγίνει με το συγκεκριμένο άτομο. Θέλω να βρεθεί και να πληρώσει».

To Top