Ιστορίες

Ήθελαν να διώξουν την Ιρανή από το σπίτι οι 76χρονοι-Το ενοίκιο το κίνητρο της επίθεσης

Οι διαφωνίες για το ενοίκιο φαίνεται να είναι το κίνητρο πίσω από την επίθεση των δύο 76χρονων στη Ιρανή μητέρα στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ οι πληροφορίες από την Αστυνομία κάνουν λόγο και για συχνές προστριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.v

Όπως ανέφερε στον REPORTER ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το ζευγάρι ήθελε να διώξει από το σπίτι την Ιρανή 40χρονη, αφού όπως φαίνεται δεν πλήρωνε το ενοίκιο και αυτό προκάλεσε και την έκρηξη των δύο, με αποκορύφωμα την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού.

Πάντως, ο κ. Κυριάκου υπέδειξε ότι ο συγκεκριμένος λόγος ήταν και η αφορμή για άλλες προστριβές στο παρελθόν, με το ζευγάρι να είχε αποταθεί ξανά στην Αστυνομία, για να την διώξει από το σπίτι, ωστόσο τα μέλη της Δύναμης, ξεκαθάρισε ο κ. Κυριάκου, μόνο συμβουλές μπορούσαν να δώσουν.

Η 40χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 76χρονο Βρετανό και την Ελληνοκύπρια σύζυγό του, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να διαπιστώνουν ότι φέρει οίδημα και θλαστικό τραύμα στο βλέφαρο, εκδορές και θολή όραση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 76χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία ένιωσε μία αδιαθεσία ενώ τελούσε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας, το ζευγάρι αναμένεται να αφεθεί ελεύθερο, αφού οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν ολοκληρωθεί. Όπως ανέφερε στον REPORTER ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, η Αστυνομία θα προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης και πλέον οι δύο κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα ανέφερε στην Αστυνομία ότι το ζεύγος την εξύβρισε και κατήγγειλε ότι την χτύπησαν και οι δύο, ενώ φαίνεται πως είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Το ζεύγος των ηλικιωμένων είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο διέμενε το θύμα.

To Top