Αθλητικά

“Καυτό” ρεπορτάζ για ομάδες της Euroleague! Έρχονται μεταγραφές από το ΝΒΑ – Στο… κόλπο ο ΠΑΟ

"Καυτό" ρεπορτάζ για ομάδες της Euroleague! Έρχονται μεταγραφές από το ΝΒΑ - Στο... κόλπο ο ΠΑΟ

Οι ομάδες του NBA έκαναν τα τελικά τους κοψίματα ενόψει της κανονικής περιόδου και αρκετοί free agents είναι πλέον έτοιμοι να περάσουν τον Ατλαντικό για να συνεχίσουν στην Ευρώπη την καριέρα τους.

Ντονάτας Ουρμπόνας: Η regular season του ΝΒΑ ξεκινάει και οι ομάδες δήλωσαν τα ρόστερ τους, κάτι που άφησε αρκετούς παίκτες χωρίς ομάδα και τους ίδιους να στρέφονται στην Ευρώπη, μιας και αρκετοί σύλλογοι όπως και ο Παναθηναϊκός, αναζητούν λύσεις.

Μάλιστα την συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαίωσε και ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος μέσω του Urbonus podcast, αναφέροντας ότι ομάδες της Euroleague έχουν στρέψει την προσοχή τους στους Αμερικανούς παίκτες που είναι ελεύθεροι.

«Περιμένω να δω πολλούς παίκτες από το NBA, να έρχονται στην Ευρώπη και να πηγαίνουν σε ομάδες όπως η Εφές και ο Παναθηναϊκός, που εξερευνούν την αγορά για καλές μεταγραφές. Και η Ζαλγκίρις ψάχνει για παίκτες που είναι στο όριο του NBA και της G-League. Θα είναι αρκετά ενεργή η αγορά τις επόμενες εβδομάδες», υποστήριξε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

To Top