Αθλητικά

“Κάηκε” το ΟΑΚΑ μετά το ΣΕΦ! Ξέσπασε ο Σλούκας με κραυγές, χαμός με Μήτογλου, εντολή Αταμάν στον οδηγό (Vid)

"Κάηκε" το ΟΑΚΑ μετά το ΣΕΦ! Ξέσπασε ο Σλούκας με κραυγές, χαμός με Μήτογλου, εντολή Αταμάν στον οδηγό (Vid)

Πάρτι και αποθέωση για Χουάντσο και Λεσόρ! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν τη νύχτα… μέρα μόλις επέστρεψε η αποστολή από το ΣΕΦ.

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη μες το ΣΕΦ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και δε θα μπορούσε να μην πανηγυριστεί ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός από τον Νοέμβριο του 2021 και μετά μετρούσε μόνο ήττες από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όμως αυτό άλλαξε χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου και το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Εργκίν Αταμάν.

Αμφότεροι είχαν την τιμητική τους μόλις το πούλμαν της ομάδας, έφτασε στο ΟΑΚΑ. Εκεί έγινε χαλασμός και για τους δύο, με τους φίλους του Τριφυλλιού να τραγουδούν συνθήματα. Για τον Τούρκο κόουτς ακουγόταν ασταμάτητα το ”οε Εργκίν Αταμάν οε”, με τον τεχνικό των πράσινων να υψώνει τις γροθιές του και να γίνεται ένα με τον κόσμο, ενώ ζητούσε από τον οδηγό του πούλμαν να μη σταματάει να χτυπάει την κόρνα.

Ο Κώστας Σλούκας μόλις βγήκε από το λεοφωρείο ξέσπασε ουρλάζιοντας, ενώ ο Μήτογλου αποθεώθηκε μετά τα ”όργια” που έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο. Την αποθέωση γνώρισε και ο Ματίας Λεσόρ, που έκανε… πάρτι μέσα στο πούλμαν, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο με το κινητό του!

To Top