Κόσμος

Κακός χαμός στη Βενετία: Σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες

servitoroi

Κακός χαμός στη Βενετία: Σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες

Σε… ρινγκ μετατράπηκε καφετέρια στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όταν σερβιτόρος αρπάχτηκε με μία παρέα τουριστών και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε. Τα πλάνα που δημοσίευσε η ιταλική Corriere del Veneto δείχνουν τον καυγά που ξέσπασε στο Caffè Chioggia ανάμεσα σε σερβιτόρους και τουρίστες.

Το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μια αυτόπτης μάρτυρας που ακούγεται να αναφωνεί «Τι γίνεται;» παρακολουθώντας τον άγριο τσακωμό. Τουλάχιστον επτά σερβιτόροι φαίνεται να ενεπλάκησαν στον καυγά με την τετραμελή παρέα των τουριστών, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας προσπάθησε να προστατευθεί κρατώντας μια καρέκλα ως «ασπίδα», μεταδίδει η New York Post.

Bello vero vedere questo in Piazza San Marco?Grazie a tutti per come avete ridotto la più bella città del mondo.❤️

Posted by Marco La Jena Penzo on Sunday, September 24, 2023

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πάντως δεν φαίνονται να συμμετέχουν όλοι οι σερβιτόροι στον καυγά, αντίθετα κάποιοι δείχνουν να προσπαθούν μάλλον να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν έχει γίνει γνωστό τι έγινε πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αφού το προσωπικό της επιχείρησης αρνήθηκε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ για το περιστατικό.

To Top