Ελλάδα

Κανονικά λειτουργεί η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» – «Πρόκειται για αναλγησία κράτους» λέει εθελόντρια

koinoniki kouzina1 1

Κανονικά λειτουργεί η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» – «Πρόκειται για αναλγησία κράτους» λέει εθελόντρια

Κανονικά λειτουργεί και σήμερα η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», με τις μερίδες φαγητού να είναι έτοιμες προς παράδοση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, αρκετός κόσμος έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να πάρει φαγητό.

Οι τελευταίες καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο φαίνεται πως δεν πτόησαν τη λειτουργία της κουζίνας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο τώρα:

Στην κάμερα του Newsbeast μίλησε η Χρυσάνθη Σκλαβουνάκη, χρόνια εθελόντρια και προσωπική γνωστή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Όσον αφορά για την υπόθεση του ιδρυτή του «άλλου ανθρώπου» αλλά και το γεγονός ότι πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από την κοινωνική κουζίνα για να πάρει μια μερίδα ζεστό φαγητό, η κ. Σκλαβουνάκη δήλωσε:

 «Πρόκειται για αναλγησία κράτους. Αυτό είναι αναλγησία δημοκρατικού κράτους. Αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να τους είχε φροντίσει πρώτα το ελληνικό κράτος και ύστερα ο κύριος Πολυχρονόπουλος. Δεν πιστεύω ότι ισχύουν οι κατηγορίες, πιστεύω ότι το μεμπτό στην όλη υπόθεση είναι η λογιστική διαφάνεια, για την οποία ίσως θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει, να την τακτοποιήσει».

Ούσα και η ίδια περίπου 10 χρόνια εθελόντρια και έχοντας τη δική της εθελοντική ομάδα, η κ. Σκλαβουνάκη ανέφερε πως «θεωρώ πως μπορώ να ξεχωρίσω έναν άνθρωπο, ο οποίος εκμεταλλεύεται και έναν άνθρωπο που προσφέρει, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους». Τέλος, η ίδια ανέφερε πως «υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι εδώ που στηρίζουν τον Κωνσταντίνο».

Δείτε το βίντεο του Newsbeast:

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφτασε και η αδερφή του κ. Πολυχρονόπουλου, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες.

To Top