Τεχνολογία

Κάν’το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Κάν’το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα σιδερώματος για εσένα; Αυτό που κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και γρήγορο; Αυτό που έχει την πιο προηγμένη τεχνολογία; Αυτό που σιδερώνει στον «αυτόματο»; Αυτό που σου γλιτώνει χρόνο; Ό,τι και αν είναι αυτό, το σίγουρο είναι ότι θα το βρεις σ’ ένα από τα προηγμένα συστήματα σιδερώματος της Philips! Αν ψάχνεις το κορυφαίο σίδερο που εγγυημένα δεν θα κάψει τα ρούχα σου, τώρα είναι η ευκαιρία να τα ανακαλύψεις! Και το καλύτερο; Με την αγορά του συστήματος Philips που σου ταιριάζει, παίρνεις δώρο μία σιδερώστρα Philips αξίας 100€*. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διάλεξε το πιο «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος της Philips, το PSGS8130 της σειράς Philips PerfectCare 8000, για να διαπιστώσει πώς το σιδέρωμα γίνεται «παιχνιδάκι», σε 40% λιγότερο χρόνο! Και πως γίνεται αυτό και τελειώνεις το σιδέρωμα στον μισό χρόνο; To σύστημα σιδερώματος PSG8130 διαθέτει έξυπνο ατμό, που ενεργοποιείται αυτόματα σε κάθε σας κίνηση, χάρη στον αισθητήρα κίνησης νέας γενιάς για γρήγορο και ξεκούραστο σιδέρωμα. Μάλιστα, η νέα λειτουργία speed mode προσαρμόζει αυτόματα την ποσότητα του ατμού, ανάλογα με την ταχύτητα σιδερώματος, παρέχοντας περισσότερο ατμό, όταν το σίδερο κινείται πιο γρήγορα. Έτσι, τελειώνετε το σιδέρωμα πιο γρήγορα από ποτέ!

Και το πιο σημαντικό; Με το PSG8130 λέμε τέλος στα καψίματα!!! Ακόμη κι αν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ρούχο ή στη σιδερώστρα, το ύφασμα δεν καίγεται χάρη στη μοναδική τεχνολογία OptimalTemp, που σου επιτρέπει να σιδερώνεις όλα τα υφάσματα από τζιν μέχρι μετάξι με ένα πέρασμα, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία! Απίστευτο; H καθημερινότητα της Κατερίνας ως εργαζόμενης μαμάς είναι απαιτητική, επομένως, ευκολία, γρηγοράδα και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα είναι το κλειδί για το πιο αποτελεσματικό και ξεκούραστο σιδέρωμα. Για την Κατερίνα, το σίδερο γίνεται παιχνίδι, χάρη στην πλάκα SteamGlide Elite, που προσφέρει την απόλυτη ολίσθηση κατά τη διάρκεια σιδερώματος, ώστε να τελειώνεις το σιδέρωμα πιο γρήγορα από ποτέ! Αν και πανίσχυρο, είναι το πιο ελαφρύ σίδερο (λιγότερο από 800 γρ.), μειώνοντας την καταπόνηση του καρπού σου, ενώ χάρη στο ελάχιστο βάρος του, κάνει ακόμη ευκολότερο το κάθετο σιδέρωμα στις κρεμασμένες κουρτίνες αλλά και στα πιο ευαίσθητα ρούχα

Ακολούθησε την αγαπημένη @katerina_papoutsaki, δες πόσο της έχει λύσει τα χέρια  το Philips PSG8130 και μπες στη σελίδα της Philips  αλλά και τη σελίδα της Philips στο Instagram @philipshomegreece για να μάθεις περισσότερα για τα συστήματα σιδερώματος Philips που μπορείς να αποκτήσεις, ώστε να μην έχει πλέον καψίματα στα ρούχα και να πάρεις δώρο μια σιδερώστρα Philips, για όλον τον Ιούλιο.

Διάλεξε ανάμεσα στα συστήματα σιδερώματος Philips PSG8130, GC9682, GC9660 και GC9635, επισκέψου ένα από τα καταστήματα που αναφέρονται στη σελίδα της Philips ή παράγγειλε online, και επωφελήσου από την καλοκαιρινή προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες:  ΔΩΡΟ μια σιδερώστρα | Philips

facebook.com/Philipshomegreece 

instagram.com/philipshomegreece

*Το ΔΩΡΟ διατίθεται μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων

To Top