Πολιτική

Καρτερός εναντίον Γεννηματά για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου

Η ανάρτηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Facebook

Με μία επικριτική ανάρτηση στο Facebook, o διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός, σχολίασε τη στάση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά σχετικά με την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου, καταγγέλλοντας την ίδια και τους «πολιτικούς της φίλους» ότι δεν έχουν το δικαίωμα και το ηθικό ανάστημα να παριστάνουν τον τιμητή.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Θανάσης Καρτερός αναφέρει:

«Πας ανήρ ξυλεύεται.
Αλλά και πάσα Φώφη, επίσης.

Η του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να τσαλαπατήσει κι αυτή την Μυρσίνη Λοΐζου, και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, που «την ήξερε»!

Κυρία Γεννηματά

Η δική μας Μυρσίνη Λοΐζου είχε τουλάχιστον το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια την πράξη της, και την ευαισθησία να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά της.
Ένα θάρρος και μια ευαισθησία που δεν έδειξε κανείς από τη δική σας παράταξη, για εγκλήματα όπως το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το πάρτι της Υγείας και των αμυντικών δαπανών, οι χρυσές εργολαβίες της Ολυμπιάδας, η συστηματική καταλήστευση του δημόσιου χρήματος.

Την τεχνογνωσία να βγάζετε εσείς προσωπικά και οι πολιτικοί σας φίλοι τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών αριθμούς τηλεφώνων σας την αναγνωρίζουμε.
Εκείνο που κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει, είναι το δικαίωμα και το ηθικό ανάστημα να παριστάνετε όλοι σας τον τιμητή.
Πολύ περισσότερο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπερδεύετε τον ρόλο της Νέμεσης με τον ρόλο της Ύαινας».

Comments
To Top