Πολιτική

Κασσελάκης: «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα»

Clipboard01 12

Κασσελάκης: «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα»

«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα», αναφέρει στο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αυτοδιοίκηση αλλάζει άμεσα τη ζωή μας. Είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας, διοχετεύονται στην περιφέρεια, στον κόσμο».

Απευθύνεται στους ψηφοφόρους λέγοντας: «Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Κλείνοντας τονίζει: «Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας. Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».

To Top