Πολιτική

Κασσελάκης κατά Αυτιά: Το τι θα γίνει στο γυμναστήριο του στρατοπέδου της Θήβας είναι μόνο στο μυαλό…

kasselakis2 3

Κασσελάκης κατά Αυτιά: Το τι θα γίνει στο γυμναστήριο του στρατοπέδου της Θήβας είναι μόνο στο μυαλό του

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσε μία αναφορά του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ για το γυμναστήριο που βρίσκεται στο στρατόπεδο της Θήβας.

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;». Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

To Top