Αθλητικά

Καταιγιστικές εξελίξεις με το οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο – Στη φυλακή οι φερόμενοι ως δράστες

Καταιγιστικές εξελίξεις με το οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο - Στη φυλακή οι φερόμενοι ως δράστες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη έξι οπαδοί που συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο.
 

Αγρίνιο: Απολογήθηκαν στον Ανακριτή Αγρινίου και κρίθηκαν προφυλακιστέα πέντε ακόμη νεαρά άτομα που συνελήφθησαν για το αιματηρό οπαδικό επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης (7/9) στο Αγρίνιο. Συνολικά έξι οι προφυλακιστέοι ενώ ένα ακόμη άτομο αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Η συμπλοκή είχε σημειωθεί στην περιοχή του πάρκου και για τα επτά άτομα εκδόθηκαν εντάλματα με άλλα να συλλαμβάνονται και άλλα να εμφανίζονται αυτοβούλως. Οι ηλικίες τους είναι από 20 έως 30 ετών.

Θυμίζουμε πως οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στις 7/9/2023 το βράδυ, στο Αγρίνιο, οι κατηγορούμενοι , ως οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, κινούμενοι με μοτοσικλέτες εντόπισαν έτερη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δυο άλλοι άνδρες (οπαδοί αντίπαλης ομάδας).

Στη συνέχεια φέρονται οι κατηγορούμενοι να ακινητοποίησαν τους δυο άνδρες στο οδόστρωμα και τους επιτέθηκαν, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα και στο κεφάλι, καθώς και με την χρήση αιχμηρών αντικείμενων (μαχαίρια), ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ο ένας παθόντας στον μηρό, από την χρήση μαχαιριού.

astinomia astynomia

To Top