Πολιτική

«Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές για δημοτικός σύμβουλος ο Μπο

«Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές για δημοτικός σύμβουλος ο Μπο

Υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές «κατεβαίνει» ο Μπο όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γιώργος Χατζηδάκης. Ο ράπερ αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και ο κ. Χατζηδάκης του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ηλιούπολης ανέφερε: «Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξή μας τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας, τον Χαράλαμπο Ξενίδη, γνωστό ως Bo Fugitive. Συντάσσεται μαζί μας με φρέσκιες ιδέες για το καλό της πόλης μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!!

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Bo, είναι Έλληνας ράπερ. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και κατοικεί από το 1996 στην Ηλιούπολη. Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin’ Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο Bo στη συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους. Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD που περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip – hop, Oriental και Ροκ στοιχεία.

Από το 2006-2009 συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον ράπερ Coolio και με την Άννα Βίσση, ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

Από το 2010 έως σήμερα συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan, ενώ έχει κάνει πολλές ακόμη συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς και πολλές περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό»

Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξή μας τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας, τον Χαράλαμπο Ξενίδη, γνωστό ως Bo Fugitive….

Posted by George Chatzidakis on Tuesday, April 11, 2023

To Top