Αθλητικά

“Κόλαση” με Αραούχο – Οι Ισπανοί βάζουν… φωτιά στην ΑΕΚ!

"Κόλαση" με Αραούχο - Οι Ισπανοί βάζουν... φωτιά στην ΑΕΚ!

Τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του Αργεντινού δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά δημοσιεύματα από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί!

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας των Κανάριων Νήσων, «Canarias7.es», βάζει “φρένο” στη φημολογία που θέλει την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει με τον Σέρχιο Αραούχο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το σενάριο αυτό προέρχεται από “τη φαντασία των Ελλήνων”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζεται ότι ο παίκτης δεν πωλείται από τη Λας Πάλμας εκτός και αν φτάσει στα γραφεία της κάποια πολύ μεγάλη πρόταση.

«Κοιτάτε τον Αραούχο αλλά δεν αγγίζετε: θα είναι ο ηγέτης της νέας ομάδας» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ και συμπληρώνει στον υπότιτλο: «Παρά τις φήμες που διαδίδονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, όπου η ΑΕΚ εκφράζει ενδιαφέρον κάθε χρόνια, η νησιώτικη ομάδα κλείνει την πόρτα της.

Η ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ. Σέρχιο Αραούχο, Ελλάδα και ΑΕΚ. Ο Τσίνο άφησε σπουδαίες αναμνήσεις στους Έλληνες οπαδούς και η φημολογία για την πιθανή επιστροφή του έχει αναζωπυρωθεί.

Όσο και αν στην Ελλάδα ονειρεύονται την επιστροφή του, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο και ο παίκτης θα συνεχίσει να σηκώνει τη σημαία της επίθεσης της Λας Πάλμας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top