Ιστορίες

Κοραλία Καράντη: «Μεγάλωσα τον γιο μου μόνη μου. Πώς θα μπορούσα να φύγω και να τον αφήσω;»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, τα λίφτινγκ, τον έρωτα, τις σχέσεις, τα διαζύγια και την μεγάλη της αδυναμία, το γιο της.

Εσείς παθαίνετε πανικό με τον χρόνο που κυλά;

“Κανέναν πανικό δεν παθαίνω, όχι! Μεγαλώνω συλλέγοντας εμπειρίες που είναι πολύτιμες και γεύομαι τις χαρές που έχει η κάθε ηλικία. Σιγά μην πανικοβληθώ.”

Πολλές τρέχουν για μπότοξ και για λίφτινγκ για να ξεγελάσουν τον χρόνο…

“Και παραμορφώνονται για κάτι που δεν κρύβεται όσο και να το θέλεις.. Οι “ρυτίδες” μου φέρουν όσα έζησα ως τώρα.”

Η Αλεξάνδρα γραπώνεται από έναν έρωτα για να μπορέσει να σταθεί όρθια. Θα λειτουργούσατε έτσι κι εσείς;

“Δεν ανήκω στις γυναίκες που μεγαλώνοντας θέλουν οπωσδήποτε να έχουν έναν σύντροφο πλάι τους για να μείνουν όρθιες. Έχω ερωτευτεί, έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, έχω περάσει καλά και έχω περάσει δύσκολα. Μπορώ, πλέον να ζήσω και μόνη μου. Έχω γίνει πιο απαιτητική, καθώς μεγαλώνω, ποτέ δεν το έκανα, πόσο μάλιστα τώρα. Προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά να υπάρχω σε σχέσεις που δεν με καλύπτουν απόλυτα. Η Αλεξάνδρα είναι με τον Τσανς, αλλά, επειδή ακριβώς δεν είναι ό,τι θέλει πραγματικά, νιώθει αφόρητη μοναξιά.”

Δεν αγαπάτε να “πουλάτε” την προσωπική ζωή σας και είστε πάντα πολύ φειδωλή σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας.

“Δεν αγαπώ το ρήμα”πουλάω”, έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλιστα όσον αφορά τη ζωή μου. Ποτέ δεν το έκανα, ποτέ δεν θα το κάνω. Θέλω να υπάρχω – και έτσι υπήρχα πάντα- μέσα απ’ τη δουλειά μου και μόνο. Τον καιρό που ήμουν στην τηλεόραση, μου το ζήτησαν επίμονα: να φωτογραφηθώ με το παιδί μου, να ποζάρω στο σπίτι μου. Τα κράτησα όλα μακριά από τα φλας. Και ό,τι βγήκε για τους γάμους ή τα διαζύγιά μου βγήκε εν αγνοία μου και χωρίς να το θελήσω!”

Ο μεγάλος σας έρωτας είναι ο γιος σας, πάντως. Όπως προαναφέρατε, αν δεν είχε φύγει για σπουδές, δεν θα μπορούσατε να ανεβείτε στη Θεσσαλονίκη για το “Γλυκό πουλί της νιότης”, κι ας είναι 18 χρονών.

“Δεν μου αρέσουν οι “ταμπέλες”. Το παιδί μου είναι, που το μεγάλωσα μόνη μου. Πώς θα μπορούσα να φύγω και να τον αφήσω; Τώρα, που πήγε στην Αμερική για τις σπουδές του, ναι, μπόρεσα να φύγω για να κάνω το “Γλυκό πουλί”.

Comments
To Top