Ιστορίες

Κρατερός Κατσούλης: Ξανά εκτός με πρόβλημα υγείας – Η απόγνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, η οποία φέτος δυσκολεύεται αρκετά στα νούμερα της τηλεθέασης, ξεκίνησε σήμερα με μια μεγάλη απουσία.

Ο Κρατερός Κατσούλης έλειπε από το πόστο του και η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε την απόγνωσή της…

Η παρουσιάστρια ανοιξε μόνη της την εκπομπή και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το πάνελ εξηγώντας τι έχει συμβεί, οτι δηλαδή ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει. Αν και η ίδια δεν ξεκαθάρισε τον ακριβή λόγο, εξήγησε ότι πρόκειται για πρόβλημα υγείας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της να είναι δίπλα της στην αυριανή εκπομπή.

«Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη»
«Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι περιπέτειες του Κρατερού Κατσούλη
Στις αρχές του καλοκαιριού και μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Κρατερός Κατσούλης είχε δώσει συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα, που χρειάστηκε να κάνει έξι μήνες αποθεραπείας.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε ότι ήταν σοβαρό το πρόβλημα, ότι δεν υπήρχε φόβος να μην ξαναπερπατήσει αλλά υπήρχε μεγάλη ανάγκη να δυναμώσει τον οργανισμό του καθώς υπήρχε περίπτωση να αποδυναμωθεί και να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi.

Comments
To Top