Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο: Πρώτη προτεραιότητα ο απεγκλωβισμός και η πρόσβαση σε τρόφιμα και…

mitsotakis2 2

Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο: Πρώτη προτεραιότητα ο απεγκλωβισμός και η πρόσβαση σε τρόφιμα και νερό

Ως πρώτη προτεραιότητα έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον απεγκλωβισμό όσων παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Πήλιο αλλά και την πρόσβασή τους σε τρόφιμα και νερό, εξερχόμενος της σύσκεψης στο Δημαρχείο του Βόλου.

«Πρώτη προτεραιότητα ο απεγκλωβισμός που εξακολουθούν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι και η πρόσβασή τους σε τρόφιμα και σε νερό. Η αποστολή εκτελείται με αποτελεσματικότητα. Άμεση προτεραιότητα και η αποκατάσταση της υδροδότησης.

Έχει υποστεί καταστροφική ζημιά η υδροδότηση της πόλης που γίνεται από το Πήλιο. Έχουμε ζητήσει τη βοήθεια της ΕΥΔΑΠ που ανήκει και πάλι στο Δημόσιο και όχι στο Υπερταμείο. Λίγη υπομονή θα χρειαστεί, αλλά εδώ καλούμαστε να χειριστούμε μια πλήρη καταστροφή.

Τα στελέχη της ΠΠ είναι στο δρόμο, διαβεβαιώνω τους πολίτες της Μαγνησίας ότι θα τρέξουμε πολύ γρήγορα στο μοντέλο του Ιανού ώστε να πάρουν την οικονομική στήριξη. Συζητήσαμε και με τους Δημάρχους του Πηλίου για τις δομικές δραστικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο οδικό δίκτυο.

Πολύ γρήγορα έργα από την Περιφέρεια για το οδικό δίκτυο και μεσοπρόθεσμες παρεμβάσεις ώστε το οδικό δίκτυο να γίνει καλύτερο».

To Top