Ελλάδα

Λαμία: Δημοτική υπάλληλος αγνοούνταν – Επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της από το μπαλκόνι

Lamia mpalkoni

Λαμία: Δημοτική υπάλληλος αγνοούνταν – Επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της από το μπαλκόνι

Σωτήρια αποδείχθηκε η ανησυχία ενός προϊσταμένου δημοτικής υπηρεσίας της Λαμίας το πρωί της Πέμπτης (13/7) καθώς αναζητούσε μια 61χρονη υπάλληλο για να τη ρωτήσει για ζητήματα σχετικά με την εργασία, αλλά εκείνη ήταν… άφαντη. Αυτό γιατί η γυναίκα είχε πέσει στο μπάνιο της, τραυματισμένη. Ακολούθησε επιχείρηση διάσωσης από τις αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr η 61χρονη υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων βρισκόταν σε άδεια, ωστόσο ο Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών την αναζήτησε στο τηλέφωνο την Πέμπτη (13/7) για κάποιο υπηρεσιακό θέμα. Χωρίς εκείνη να απαντά στις κλήσεις του ο προϊστάμενος άρχισε να ανησυχεί, γνωρίζοντας πως η γυναίκα έμενε μόνη της και θα μπορούσε να της έχει συμβεί κάτι.

Αμέσως κάλεσε τη δημοτική αστυνομία ώστε να ελέγξει το σπίτι της και να διαβεβαιωθεί πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Οι δημοτικοί αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πόρτα και παράθυρα κλειστά, ενώ από μέσα ακουγόταν το κινητό της να χτυπά χωρίς να απαντά κανείς στις κλήσεις τους. Λίγο αργότερα δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας αλλά κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σπίτι της 61χρονης. Μάλιστα, έγινε προσπάθεια να μπουν στο σπίτι από το μπαλκόνι. Τελικά τη λύση έδωσε γειτόνισσα που είχε κλειδί από το σπίτι της 61χρονης.

Όταν οι συνάδελφοί της μπήκαν στο εσωτερικό, βρήκαν τη γυναίκα πεσμένη στο μπάνιο της και σε κατάσταση σοκ. Αμέσως οι διασώστες της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος όταν έμαθε για το συμβάν, επικοινώνησε αρχικά με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της, και στη συνέχεια την επισκέφτηκε προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές όλης της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων για γρήγορη ανάρρωση.

To Top