Ιστορίες

Λάουρα Νάργες: Υπήρχαν μήνες που έπρεπε να τους βγάλω με 1 ευρώ την ημέρα – Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο

Η Λάουρα Νάργες μίλησε σε συνέντευξή της για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν κυρίως πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha επικαλούμενο συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ», η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε ότι «για μένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν πριν από έξι χρόνια λίγο πριν μπω στο Survivor. Αυτή η περίοδος ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Ακόμη και το Survivor το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Δεν κοιμόμουν σε καλύβα αλλά κινδύνεψα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου γιατί δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο».

«Το αίσθημα ότι δεν έχω να φάω το είχα ζήσει πριν πάω στο Survivor γιατί υπήρχαν μήνες που έπρεπε να τη βγάλω με ένα ευρώ την ημέρα», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρει πως «όταν έβλεπα συμπαίκτες μου να γκρινιάζουν αναρωτιόμουν γιατί το κάνουν από τη στιγμή που αυτοί είναι οι κανόνες και το γνώριζαν από την αρχή. Πληρώνονται και έχουν από πάνω τους μία παραγωγή που θα φροντίσει να μην πάθουν τίποτα. Εμένα το Survivor μου φαινόταν αστείο μπροστά σε αυτά που είχα περάσει στη ζωή μου».

Comments
To Top