Αθλητικά

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αστυνομικός! Ένταση στο Αλλοδαπών – Μπλόκο Αστυνομίας σε Ολυμπιακούς

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αστυνομικός! Ένταση στο Αλλοδαπών - Μπλόκο Αστυνομίας σε Ολυμπιακούς

Χαροπαλεύει ο Αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα χθεσινά επεισόδια. Χαμός στην Πέτρου Ράλλη με συγγενείς συλληφθέντων. Δεν πάνε Καρδίτσα οι Ολυμπιακοί.

Στην Πέτρου Ράλλη εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής η συνέχεια στα… επεισόδια της Πέμπτης στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το βόλεϊ που προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό σε 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος δίνει μάχη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Όπως αναφέρουν πηγές, προκλήθηκε μικρής έκτασης ένταση ανάμεσα σε συγγενείς των 424 προσαχθέντων που κρατούνται στο Αλλοδαπών και την Αστυνομία!

Οι συγγενείς ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται ανήλικοι και συμβολικά απέκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. Αστυνομικός όμως τους ενημέρωσε ότι όσο είναι σε εξέλιξη οι διερευνητικές διαδικασίες η επικοινωνία με τους προσαχθέντες δεν είναι δυνατή.

`

Χαροπαλεύει ο Αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, η οποία καρφώθηκε στον μηρό του. Ο αστυνομικός αναμενόταν να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο αυτή η επέμβαση δεν έγινε, επειδή οι γιατροί εκφράζουν ανησυχίες για τη ζωή του. Όπως εκτιμούν πως αν τα καταφέρει και κρατηθεί στη ζωή, θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός που έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

«Μπλόκο» από την Αστυνομία στους Ολυμπιακούς

Τα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη» οδήγησαν την Αστυνομία στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Basket League που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γ.Ε.Δ. Θεσσαλίας ενημέρωσε για το… μπλόκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

To Top