Αθλητικά

Ματέο: ’’Η νίκη με τον Ολυμπιακό μας έδωσε αυτοπεποίθηση – Ο ΠΑΟ θέλει να ρεφάρει…’’

Ματέο: ’’Η νίκη με τον Ολυμπιακό μας έδωσε αυτοπεποίθηση - Ο ΠΑΟ θέλει να ρεφάρει...’’

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε τη νίκη της ομάδας του στο ΣΕΦ και μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ δεν γκέλαρε στο πρώτο της ματς επί ελληνικού εδάφους κόντρα στον Ολυμπιακό και ο κόουτς των Ισπανών, Τσους Ματέο, ανέφερε πως στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Έλληνες οπαδοί υποστηρίζουν τις ομάδες του πολύ ένθερμα και είναι κοντά στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα και περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με το χθεσινό απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν θα πρέπει να χάσουμε τον έλεγχο του αγώνα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διαφορετικό στυλ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρούμε μπροστά μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προέρχεται από μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κοινού του. Για μας νίκες όπως αυτή επί του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν την καλή χημεία, την καθημερινή δουλειά και την εφαρμογή του πλάνου από την ομάδα. Τέτοιες νίκες σού δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις να δουλεύεις με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εμείς».

To Top