Κόσμος

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα για βοήθεια από το σπίτι του ηθοποιού

matthew perry9

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα για βοήθεια από το σπίτι του ηθοποιού

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο του Χόλιγουντ, ιδιαίτερα τους θαυμαστές του που τον λάτρεψαν μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια». Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του επήλθε μετά από πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του, ενώ τον βρήκε εκεί ο βοηθός του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την άμεση δράση.

Σύμφωνα με το tmz.com, που έβγαλε πρώτο το ηχητικό ντοκουμέντο, όταν ο βοηθός επέστρεψε στο σπίτι του Πέρι, τον βρήκε χωρίς ανταπόκριση στο τζακούζι και κάλεσε το 100. Αφού κάλεσε το 100, η βοηθός κάλεσε τη μητέρα του Πέρι και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ακούστε το ντοκουμέντο εδώ:

Στο ντοκουμέντο ακούγεται η λέξη «drowning» (πνιγμός) αλλά και το «rescue 23» που αναφέρεται στην τοποθεσία κλήσης.

Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του ιστότοπου TMZ, ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Η αστυνομία εντόπισε στην οικία του συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά χάπια τη στιγμή του θανάτου του – αλλά όχι παράνομα φάρμακα.

Ακόμη, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

To Top