Αθλητικά

Με αυτή τη μεταγραφή το “γυρίζει” ο Μαρινάκης – Πάει για ρελάνς με παίκτη των 6 εκατ. – Το όνομα που έσκασε μετά τον ΠΑΟ!

Με αυτή τη μεταγραφή το "γυρίζει" ο Μαρινάκης - Πάει για ρελάνς με παίκτη των 6 εκατ. - Το όνομα που έσκασε μετά τον ΠΑΟ!

Η περίπτωσή του είχε μπει για λίγο στο περιθώριο, αλλά μετά τον χθεσινό αποκλεισμο στο Κύπελλο επανήλθε στο προσκήνιο.

Οδυνηρό αποκλεισμό από τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε χθες από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, αλλά και στο Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος.

Παρά το “αντίο” στο Κύπελλο οι Ερυθρόλευκοι δεν σταματούν την μεταγραφική τους ενίσχυση και μάλιστα σήμερα ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” επανέφερε το όνομα του Αντρέ Όρτα στο προσκήνιο.

Ο κεντρικός χαφ της Μπράγκα απασχολεί εδώ και λίγο καιρό τον Ολυμπιακό, ωστόσο η περίπτωσή του είχε… ξεχαστεί, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να την ξαναφέρνει στην επικαιρότητα, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μετράει 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ τη φετινή σεζόν με την πορτογαλική ομάδα και η χρηματιστηριακή του αξία τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

To Top