Κόσμος

Μεγάλωσε με δυο μαμάδες και μετά από χρόνια έψαξε τον αληθινό της πατέρα

grafeio

Μεγάλωσε με δυο μαμάδες και μετά από χρόνια έψαξε τον αληθινό της πατέρα

Μια γυναίκα μεγάλωσε σε μια «υπέροχη οικογένεια» με δύο μαμάδες και λίγα χρόνια μετά την ενηλικίωση, αποφάσισε να ψάξει τον βιολογικό της πατέρα και να τον γνωρίσει από κοντά.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα έκανε ανάρτηση στο Quora και υποστήριξε ότι γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν οι μαμάδες της πήγαν σε τράπεζα σπέρματος. Μεγαλώνοντας εντόπισε ότι πατέρας της είναι ένας άνδρας δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής και μάλιστα είχε τρία ετεροθαλή αδέλφια.

Έτσι, έψαξε τα αδέρφια, γιατί βρήκε τα στοιχεία τους και διαπίστωσε πως ούτε εκείνα ήξεραν την ταυτότητα του πατέρα τους, αφού γεννήθηκαν όλα μέσω δωρεάς σπέρματος.

Οι τέσσερις οικογένειες ενώθηκαν λοιπόν και μετά από λίγο καιρό εντόπισαν τον άνδρα, που αποδέχθηκε όλα τα παιδιά του και θέλησε να διατηρήσει σχέσεις μαζί τους. Μάλιστα, ξεκίνησε να βγαίνει με μια από τις γυναίκες που είχε αφήσει έγκυο μέσω της δωρεάς σπέρματος.

«Αποδείχθηκε ότι τη δεκαετία του ’80, ο μπαμπάς μου ήταν ένα φτωχό κολεγιόπαιδο που έβγαζε λίγα έξτρα χρήματα κάνοντας δωρεές σε μια τράπεζα σπέρματος και εξακολουθούσε να ζει στην ίδια περιοχή. Όχι, μόνο τον γνωρίσαμε όλοι, αλλά τώρα βγαίνει με μια από τις μητέρες, η οποία έφερε στον κόσμο ένα από τα παιδιά του», έγραψε μεταξύ άλλων η γυναίκα στην ανάρτηση που έκανε.

To Top