Αθλητικά

Μεντιλίμπαρ: “Δεν… γνωρίζω τη Μακάμπι” – Ζήτησε “προσγείωση” από όλους στον Ολυμπιακό (Vid)

Μεντιλίμπαρ:

Ο Ισπανός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός στο Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι μετρημένος στις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, τονίζοντας όμως ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση με τη Μακάμπι: «Έχουν το σεβασμό μας γιατί προκρίθηκαν πριν από εμάς. Δεν γνωρίζω πολλά για τη Μακάμπι. Γνωρίζω τον Σαμπορίτ που έπαιζε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρα μας και το άλλο εκτός, αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Πρέπει να προσέξουμε πολύ». 

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα πράγματα είναι καλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, γιατί οι αντίπαλοι θα είναι πιο μεγάλοι και πιο δύσκολοι. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλοι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για το ότι χθες οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζητούσαν το ευρωπαϊκό: «Αυτό είναι το κακό, όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα νομίζεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Όταν νικάς σε  2-3 ματς, νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Με ηρεμία πιστεύω πως θα προχωρήσουμε».

Για τα πολλά παιχνίδια που θα έχει Ολυμπιακός, με υποχρεώσεις Πέμπτη-Κυριακή: «Καλό είναι αυτό, αυτό θέλαμε. Μέχρι πέρυσι εγώ έπαιζα κάθε Κυριακή και είχα χρόνο να προετοιμάσω την ομάδα, αλλά και το ματς μεσοβδόμαδα δεν είναι πρόβλημα».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top