Κόσμος

Μεθυσμένος αστυνομικός μπήκε σε λάθος σπίτι και συνελήφθη

Είπε να το ρίξει έξω και έμπλεξε σε περιπέτειες

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένας αστυνομικός στο Οχάιο που υπό την επήρεια αλκοόλ μπήκε σε λάθος σπίτι, νομίζοντας πως ήταν το δικό του.

Ο Torrence Edward Laprath δεν είχε υπηρεσία και αποφάσισα να το ρίξει έξω. Μόνο που κατανάλωσε τόσο αλκοόλ, ώστε να μην θυμάται ούτε καν που μένει.

Έτσι λοιπόν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 11/11 επιχείρησε να μπει στο σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας στο Ντέιτον, νομίζοντας πως ήταν το δικό του! Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του και όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας, Cara Zinski-Neace: «Ο αξιωματικός T. Laprath υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του Ντέιτον εδώ και 11 χρόνια. Επί του παρόντος βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών».

«Η υπόθεσή του θα προχωρήσει με τους αστυνομικούς ερευνητές να συναντώνται με το γραφείο εισαγγελέα της Κομητείας Μοντγκόμερι σχετικά με πιθανές κατηγορίες. Υπάρχει επίσης σε εξέλιξη διοικητική έρευνα από το γραφείο επαγγελματικών στάνταρ του αστυνομικού τμήματος του Ντέιτον», πρόσθεσε.

Μετά τη σύλληψή του ο 33χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στη φυλακή της Κομητείας Μοντγκόμερι, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 αφέθηκε ελεύθερος, όπως αναφέρουν τα αρχεία της φυλακής.

To Top