Ελλάδα

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου – «Είμαστε συγκλονισμένοι»

nikolaou

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου – «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Διασωληνωμένη στην εντατική νοσοκομείου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα, βρίσκεται εδώ και μέρες η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου. Η κατάστασή της έπειτα από το ατύχημα που είχε φέρεται να είναι μη αναστρέψιμη προκαλώντας μεγάλη αγωνία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Η τραγουδίστρια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, έπειτα από πτώση από τις σκάλες. Θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της Λιζέτας Νικολάου, η κατάστασή της είναι δυστυχώς μη αναστρέψιμη.

«Συγκλονισμένοι»

«Πρόκειται για μία σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη ημέρα από το ατύχημά της φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει, μάλιστα, και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Δυστυχώς, όμως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει! Με την είδηση του ατυχήματός της είμαστε συγκλονισμένοι. Εχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα! Μαζί με τη σύντροφό μου τη Ζωή είμαστε πλημμυρισμένοι από αναμνήσεις. Με τη Λιζέτα τραγουδήσαμε μαζί, διασκεδάσαμε και σήμερα προσευχόμαστε να την έχουμε κοντά μας, για πολλά χρόνια ακόμα. Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν -με αγωνία- για την υγεία της. Ολοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα!» λέει συγκλονισμένος ο Κώστας Σκόνδρας. πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Ζωή αποτελούν τους πιο στενούς φίλους της Λιζέτας, αφού για πολλές ημέρες διέμενε ως φιλοξενούμενη στο σπίτι τους.

To Top