Ελλάδα

Μια 10χρονη και ένα μωρό παρασύρθηκαν στη θάλασσα στην Κρήτη

paralia 2

Μια 10χρονη και ένα μωρό παρασύρθηκαν στη θάλασσα στην Κρήτη

Μία 10χρονη αλλά και μία οικογένεια με μωρό παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της θάλασσας σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και κινδύνευσαν να πνιγούν.

Σύμφωνα με το cretapost, η αρχή έγινε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ανισσαρά Ηρακλείου με την 10χρονη τουρίστρια να μην δίνει σημασία στην κόκκινη σημαία που είχε αναρτηθεί αλλά και τους έντονους ανέμους και να βουτάει στη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ναυαγοσώστες του Ωεκανίας, τα υπόγεια ρεύματα την τράβηξαν μέσα με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να πίνει νερό. Στο σημείο έφτασε αμέσως ο ναυαγοσώστης που κατάφερε να βγάλει την 10χρονη έξω σώα.

Λίγες ώρες μετά μια οικογένεια τουριστών με το μωράκι τους παρασύρθηκαν με τον ίδιο τρόπο από τα υπόγεια ρεύματα και άρχισαν να ζητούν βοήθεια μη μπορώντας να πλησιάσουν την ακτή, ο ναυαγοσώστης μας κινητοποιήθηκε άμεσα πλησιάζοντας πρώτα το μωρό το οποίο κατάφερε να βγάλει πρώτο έξω με το σωσίβιο, ενώ στην συνέχεια έβγαλε και τους δυο γονείς παρέχοντας τους προληπτικά τις πρώτες βοήθειες.

To Top