Αθλητικά

Μίλησε για όλα Έλληνας τεχνικός – Φοβερές ατάκες για Παναγίδη, Κωνσταντέλια και Τάισον

Μίλησε για όλα Έλληνας τεχνικός - Φοβερές ατάκες για Παναγίδη, Κωνσταντέλια και Τάισον

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Ανδρέας Παντζιαράς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας και μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 που είναι αμφίρροπο ενώ σχολίασε πως είναι τυχερός ο Τάισον που έχει δίπλα του τον Κωνσταντέλια.

«Ήμουν 29 μήνες σερί στον Τηλυκράτη, πάντα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, δεν μας βγήκαν τα πράγματα στη Σούπερ Λιγκ 2 και αποφασίσαμε να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα» τόνισε αρχικά.

Για το ΑΕΚ-Άρης: «Για μένα έχει τον τερματοφύλακα που περιμένεις τι θα δει στο παιχνίδι, σίγουρα κάτι λείπει στο τελευταίο επιθετικό ρόλο, ο Μορόν έχει πολυδιάστατο ρόλο, θα φάει το ξύλο, αλλά πάντα βρίσκει μια μεγάλη φάση. Σίγουρα θα άλλαζε κάτι αν έμπαινε το γκολ στη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

O Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ πιέζουν στη μεσαία γραμμή, η ΑΕΚ πιέζει πιο μπροστά. Ο Αρης δεν το έχει αυτό ως ομάδα. Είναι τεράστια χαρά να βλέπεις τον Παναγίδη να έχει ρόλο βασικού. Ο ΠΑΟΚ έχει τους τρεις πιο γρήγορους μεσοεπιθετικούς με την μπάλα στα πόδια, τεράστια δουλειά που κάνει ο Μπράντον, είναι η ευφυία του Κωνσταντέλια που είναι σημαντική για μια ομάδα, έχει όλο το μέλλον μπροστά μου. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που ήμουν στον Μακεδονικό, τα έβλεπα και τότε που ήταν 17 χρονών, δεν ήξερες πως θα ντριμπλάρει, πως θα μαρκάρει, πως θα σουτάρει. Είναι τύχη για τον Τάισον στα 35 του να έχει τα γρήγορα πόδια του και το μυαλό του Κωνσταντέλια κοντά του».

panagidis

To Top