Ελλάδα

Μίνα Αρναούτη για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι

Μίνα Αρναούτη για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι

Λίγες μόλις ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην περιοχή της Καλλιθέας, η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook θέλησε να εκφράσει την συμπαράσταση της στην γυναίκα που είδε το πρόσωπο της και τη ψυχή της να σημαδεύονται για πάντα από το οξύ.

Χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη τόνισε στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε «πόσο νιώθει» την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Υπενθυμίζεται πως η Μίνα Αρναούτη βρισκόταν τη βραδιά του τροχαίου που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, μέσα στο αυτοκίνητο και εκ τότε αντιμετωπίζει δυσκολίες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει , θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι .. Όταν όμως σταδιακά κι αργά συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά προβλήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή.. αλλά όχι ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα κ καμία χρηματική αμοιβή που να αντισταθμίζεται με τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο , την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται..

Θυμάμαι ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν οι γιατροί «Έφαγες τον γάιδαρο.. στην ουρά έμεινες» ! Ένιωθα ότι αυτό ήταν… σε ένα μήνα θα βγω. Δεν ήξερα, δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει.. φανταστείτε ότι είχα φάει το γάιδαρο σε 1,5 μήνα .

Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά και μπορεί να χρειαστεί να ξαναφάς το γάιδαρο!

Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη . Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε έναν νέο μάρτυρα τον Δεκέμβριο όπου το δικαστήριο έκρινε όψιμο! Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη. Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!

Ποσο το νιωθω αυτο το κοριτσι.. Στην αρχη οταν ολοι γυρω σου λενε οτι εισαι τυχερη που ζεις δεν το καταλαβαινεις….

Posted by Mina Arnaouti on Tuesday, September 14, 2021

Comments
To Top