Πολιτική

Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

«Η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «Η Νέα Δημοκρατία ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου με ένα ποσοστό το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων, αλλά απέδειξε ότι η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πλατιά δύναμη ενότητας και προκοπής του τόπου μας», είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε λέγοντας πως «Όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στις 25 Ιουνίου πάμε για να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Και σε όσους αμφισβήτησαν αυτή τη μεγάλη παράταξη, επειδή σήμερα έχουμε και τελικό Champions League, έχω να τους πω μία κουβέντα: Η φανέλα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

«Δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά»

Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξαναείναι μπλε. Απευθύνομαι στους νέους μας. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουνα στη δικιά σας ηλικία με κάποιους λίγο μεγαλύτερους δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά.

»Και αναρωτιέμαι: Πόσοι Θα πίστευαν ότι μπορούσαμε να ξαναφέρουμε τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά πάνω του 40%; Κι όμως το καταφέραμε. Το καταφέραμε γιατί οι πολίτες επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά την οποία κάναμε τέσσερα χρόνια. Επιβράβευσαν το γεγονός ότι κρατήσαμε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας, ξανά βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης. Οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια λόγων και έργων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες… «Ο κίνδυνος του εφησυχασμού, της λογικής: δεν βαριέσαι τώρα, αυτοί έχουν πάρει πάνω από 40%, μήπως πάμε να ψηφίσουμε κανένα μικρότερο κόμμα, μήπως πάμε στην παραλία. Όχι φίλες και φίλοι, θα είμαστε όλες και όλοι στην κάλπη. Η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια και πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας. 

«Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια»

»Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη. Πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας. Εδώ στην Πιερία έχουμε περιθώρια να πάμε καλύτερα και θα βγάλουμε και άλλον βουλευτή. Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε τις αλλαγές. Αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε, θα τα κάνουμε. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Η επόμενη κυβέρνηση είναι αυτή που τα βήματα θα τα κάνει άλματα. Η ΝΔ έρχεται με φόρα στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εργαστούμε όλοι μαζί για να πετύχουν μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις εκλογές στις 25ης Ιουνίου.

To Top