Αθλητικά

Μόλις έσκασαν τα νεότερα για Λεσόρ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του!

Μόλις έσκασαν τα νεότερα για Λεσόρ - Τι έδειξαν οι εξετάσεις του!

Από χθες το βράδυ είναι σε… αναμένα κάρβουνα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και σήμερα έμαθαν τα νεότερα για τον Γάλλο σέντερ.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε χθες το βράδυ στο Μιλάνο η άτσαλη πτώση του Ματίας Λεσόρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αρμάνι και που τον ανάγκασε να αποχώρησει από το παρκέ κουτσαίνοντας και δείχνοντας να πονάει πάρα πολύ.

Με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί στην Ελλάδα, ο Γάλλος σέντερ πήγε απευθείας στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ” για εξετάσεις, τα αποτέλεσματα των οποίων καθησύχησαν τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Η μαγνητική που έκανε ο Λεσόρ δεν έδειξε απολύτως τίποτα, με τον ψηλό των Πράσινων να γλιτώνει τον τραυματισμό και τους πόνους του να έχουν να κάνουν κυρίως με το δυνατό τράνταγμα την ώρα του χτυπήματος.

Πλέον, ο σέντερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (28/12) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ δεν αποκλείεται στο αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα να προφυλαχθεί.

lessort

To Top