Ιστορίες

Μόνη μαμά εξομολογείται: Οι άντρες βλέπουν τα παιδιά μας, σαν φόρτωμα (photos)

Παρά το γεγονός ότι ταιριάζει με τους περισσότερους άντρες που γνωρίζει στα διάφορα site γνωριμιών, στα οποία έχει εγγραφεί, η Naomi Way, μία μόνη μαμά 33 ετών πιστεύει ότι ο λόγος που το «γλυκό» δεν δένει είναι ότι οι άντρες βλέπουν τα παιδιά της σαν «φόρτωμα».

Είναι μόνη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και παλεύει να βρει τον άντρα των ονείρων της, μόνο που οι περισσότεροι άντρες που συναντά της λένε αυτό που της είχε πει κάποτε μια παλιά της σχέση, ότι δηλαδή τα παιδιά της είναι φόρτωμα, λέξη που θεωρεί ιδιαίτερα υποτιμητική και προσβλητική.

Όπως η ίδια είπε, δυσκολεύεται να ταιριάξει με κάποιον και έχει γνωρίσει πάνω από 30 άντρες, αλλά με κανέναν από αυτούς δεν πήγε καλά.

Στα 30 της πήρε διαζύγιο και έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Γνώρισε τον άντρα της όταν ήταν 16 ετών, παντρεύτηκαν στα 24 και ένα χρόνο μετά έκανε το πρώτο της παιδί.

Πάνω στην προσπάθειά της να βρει ξανά την αγάπη γνώρισε μέσω διαφόρων site γνωριμιών άντρες όλων των ηλικιών και από όλη τη χώρα. Όπως είπε θέλει οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι οι μόνες μαμάδες είναι δυνατές και ανεξάρτητες και ότι δεν αρκούνται στα αποφάγια που τους προσφέρει ο καθένας.

Ο μεγαλύτερος φόβος της Naomi είναι ότι δεν θα ξαναβρεί την αληθινή αγάπη καθώς πολλοί άντρες της είπαν πως δεν είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν με κάποια που έχει τα παιδιά της ως προτεραιότητά της. Σε όσους άντρες και αν έχει εξηγήσει την κατάσταση, όλοι έχουν την ίδια δικαιολογία να πουν ή απλά εξαφανίζονται χωρίς να δικαιολογηθούν καν. Αρκετές φορές της έχουν πει ότι θέλουν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά με κάποια που δεν το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και δεν έχει έναν πρώην σύζυγο και παιδιά να την απασχολούν.

Όπως η ίδια είπε, το προτιμά όταν οι άντρες, με τους οποίους βγαίνει είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς για το τι θέλουν και τι δεν θέλουν, παραδέχεται όμως ότι είναι οδυνηρό.

Για να αποφύγει να ξοδέψει άδικα το χρόνο της, λέει από την αρχή σε όσους άντρες βγαίνει ότι είναι διαζευγμένη και έχει δύο παιδιά.

Κάποιοι άντρες αποκαλούν τα παιδιά της φόρτωμα. Όπως η ίδια είπε «ήταν επιλογή μου να κάνω παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω που τα απέκτησα. Η λέξη «φόρτωμα» είναι από τις πιο προσβλητικές και άσχημες λέξεις που θα μπορούσα να ακούσω για τα παιδιά μου. Λες και είναι βαλίτσες που κουβαλάς για να πας διακοπές».

Η 33χρονη – μακιγιέζ στο επάγγελμα – πολλές φορές αναρωτήθηκε τι κάνει λάθος μετά από μία σειρά αποτυχημένων ραντεβού. Παρόλο που της λένε ότι είναι μία από τις ωραιότερες και πιο ευγενικές γυναίκες που έχουν γνωρίσει, η ίδια πιστεύει ότι της το λένε μάλλον επειδή είναι τόσο αφοσιωμένη στα παιδιά της.

Comments
To Top