Αθλητικά

“Μόνο με υπέρβαση ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη” – Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο του ματς

"Μόνο με υπέρβαση ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη" - Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο του ματς

Οι Πράσινοι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπαρτσελόνα και για να καταφέρουν να φύγουν με το διπλό θα πρέπει να κάνουν μια αγωνιστική υπέρβαση κόντρα στους Μπλαουγκράνα.

Παναθηναϊκός: Για τις δυσκολίες που θα έχουν οι Πράσινοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης  στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας ότι χρειάζονται υπέρβαση για να φύγουν με το διπλό από τη Βαρκελώνη.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δύσκολο τεστ σήμερα, είναι και η ατυχία με τον Σλούκα που έσκασε την χειρότερη δυνατή στιγμή. Πάνω που έβρισκε τα πατήματα του, αποκτούσε ρυθμό και συνεργασίες με τους ψηλούς. Υπάρχει και η απουσία του Βιλντόσα, ίσως δούμε και τον Γκάι να κατεβάζει κάποιες φορές την μπάλα. Ο Μωραϊτης φαντάζομαι θα πάρει κάποια λεπτά. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μια υπέρβαση, αν λέγαμε ότι η Μπαρτσελόνα θα έπαιζε τόσο καλά στο ξεκίνημα, με αλλαγή πλάνου και έναν άπειρο προπονητή θα μας περνούσαν για τρελούς. Πάντα είναι κρίσιμο το πρώτο 10λεπτο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει 10 χρόνια στη Βαρκελώνη, μετρώντας 12 ήττες από τους Καταλανούς, ενώ ανέφερε πως οι Πράσινοι θα έχουν την συμπαράσταση πάνω από 200 οπαδών τους στο Παλάου Μπαλουγκράνα.

To Top