Ελλάδα

Μύκονος: Δύο ξυλοδαρμοί τάραξαν το νησί – Μοντέλο καταγγέλλει την αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ

Μύκονος: Δύο ξυλοδαρμοί τάραξαν το νησί – Μοντέλο καταγγέλλει την αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ

Δυο περιστατικά ξυλοδαρμών τάραξαν τη Μύκονο και μάλιστα πρωταγωνιστές και στα δυο είναι διάσημα πρόσωπα.

Στην πρώτη περίπτωση, μοντέλο καταγγέλλει την αρραβωνιαστικιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Μαχρέζ ότι την έδειρε με μπουνιές και κλωτσιές.

Το μοντέλο σε βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου και μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News», ακούγεται να λέει: «Δεν μου αρέσει να μου δίνουν μπουνιές στο πρόσωπο. Αυτοί οι άνδρες άρχισαν να μας βρίζουν, όλους τους φίλους μας και άρχισαν να μας επιτίθενται».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, το μοντέλο δείχνει τα χτυπήματα τα οποία όπως υποστηρίζει δέχθηκε από την αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ. Το μοντέλο δείχνει και ένα απόσπασμα από τον καυγά, στο οποίο υποστηρίζει ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή καθώς το φόρεμα που φοράει μοιάζει με αυτό που φορούσε εκείνη λίγη ώρα νωρίτερα.

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν

Την αγαπημένη του Μύκονο φαίνεται πως έχει επισκεφθεί για άλλη μια φορά ο «βασιλιάς του Instagram, Νταν Μπιλζέριαν.

Ο σωματοφύλακας του όμως είχε μια ιδιαίτερη άσχημη εμπειρία, σύμφωνα με το «Live News» όταν δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια, μπουνιές και κλωτσιές από 15 άτομα.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία στην Μύκονο.

Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα όμως η παρέα άρχισε να εκτοξεύει μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Ο σωματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

To Top