Κόσμος

Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου συνοδού πολυτελείας που είχε πελάτες επιχειρηματίες στη λίστα του Forbes

Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου συνοδού πολυτελείας που είχε πελάτες επιχειρηματίες στη λίστα του Forbes

Περιπλέκει την υπόθεση θανάτου μια συνοδού πολυτελείας, η οποία έκανε βουτιά από το μπαλκόνι ξενοδοχείου, η καταγγελία της οικογένειάς της ότι κάποιος μπορεί να την έσπρωξε.

Η 42χρονη Άντζελα Ουίλιαμς έπεσε από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου The Standard στο Λονδίνο, τον περσινό Δεκέμβριο. Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έβγαζε 2.000 λίρες τη βραδιά, έπεσε στο έδαφος και έμεινε εκεί για σχεδόν 15 λεπτά προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την έρευνα για την υπόθεση και μεταδίδει η Daily Mail.

Στους πελάτες της Ουίλιαμς περιλαμβάνονταν πλούσιοι άντρες που βρίσκονταν στη λίστα του Forbes και είχε εργαστεί για το πρακτορείο συνοδών Maxes Angels προτού συλληφθεί τον Αύγουστο για κατηγορίες που σχετίζονταν με ξέπλυμα χρήματος.

Μετά τον θάνατό της, η έρευνα που ακολούθησε κατέληξε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Η μητέρα της ωστόσο, η 67χρονη Τίνα Μπράντλεϊ, ισχυρίζεται τώρα ότι κάποιος ενδέχεται να βρισκόταν εκεί όταν η κόρη της έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου τα δωμάτιο κοστίζουν 900 λίρες τη βραδιά.

«Πολλοί από τους πελάτες της ήταν πολύ πλούσιοι, έτσι νομίζαμε ότι συνελήφθη επειδή κάποιος θέλει κάτι να κρύψει. Είναι στόχος;», δήλωσε στη Sun. Η ίδια υποστήριξε ότι κάποιοι πελάτες μπορεί να φοβούνταν ότι θα μιλήσει για τη σχέση τους μαζί της. «Οι περισσότεροι πελάτες της ήταν παντρεμένοι και δεν ήθελαν οι γυναίκες του να ξέρουν τι έκαναν».

Η μητέρα πιστεύει ότι οι αστυνομικοί έχουν αποτύχει όσον αφορά την έρευνα για τον θάνατο της κόρης της. «Μπορεί να υπήρχε κάποιες εκεί όταν πέθανε;», διερωτήθηκε.

Στη διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν δυο κινητά τηλέφωνα και ένα άδειο μπουκάλι κρασί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της

Η οικογένειά της θα αποφασίσει στο επόμενο διάστημα αν τελικά θα ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Comments
To Top