Ιστορίες

Νάσος Γαλακτερός: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του Παύλο μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor. “Στεναχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι.

Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω, θα βρεθώ ξανά με την οικογένεια μου, θα πάω στην κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ και θα περιμένω τους amigos να κάτσουμε όλοι μαζί πίσω. Θα τους στηρίζω από έξω.

Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους”, είπε ο Παύλος λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, ο πατέρας του, Νάσος, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. “Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν από 3 μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;” έγραψε.

Comments
To Top