Αθλητικά

NBA: Ο Στίβεν Άνταμς αποκάλυψε τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο απέφυγε το trash talking του Γκαρνέτ στη ρούκι χρονιά του

NBA: Ο Στίβεν Άνταμς αποκάλυψε τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο απέφυγε το trash talking του Γκαρνέτ στη ρούκι χρονιά του

Ο Στίβεν Άνταμς μίλησε για τον ιδιαίτερο τρόπο που σκαρφίστηκε για να αποφύγει το trash talking του Κέβιν Γκαρνέτ στην πρώτη τους συνάντηση στην ρούκι χρονιά του.

Στο podcast “The Morning Shift” βρέθηκε καλεσμένος ο Στίβεν Άνταμς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς απέφυγε το trash talking του Κέβιν Γκαρνέτ την πρώτη φορά που οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι.

Κατά τη ρούκι σεζόν του, ο Νεοζηλανδός σέντερ, που είχε επιλεγεί 3 θέσεις πρίν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA Draft του 2013 (στο Νο12), αγωνιζόταν με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ένας από τους παίκτες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν και ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη του χρονιά με τους Μπρούκλιν Νετς. Ο πολύπειρος Γκαρνέτ ήταν πάντα γνωστός για το σκληρό trash talking που έκανε στους αντιπάλους του σε μία προσπάθεια να τους αποσυντονίσει και να τους βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Ο Άνταμς περιγράφοντας το σκηνικό αναφέρει “Δεν είχα ακόμα μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν ήθελα να με επηρεάσει. Είχε συνυπάρξει παλιότερα με τον Κέντρικ Πέρκινς (σ.σ. συμπαίκτης του Άνταμς στους Θάντερ) και είχαν ήδη ξεκινήσει το trash talking μεταξύ τους. Όταν μπήκα άρχισε να μου μιλά, αλλά τον σταμάτησα λέγοντας πως δεν καταλαβαίνω αγγλικά. Ευτυχώς δεν μου απάντησε μετά από αυτό, γιατί θα με είχε διαλύσει. Το πιθανότερο είναι να έκλαιγα“.

Ο Γκαρνέτ είδε το απόσπασμα και απάντησε με χιούμορ στο Twitter γράφοντας πως ανυπομονεί να βρει τον Άνταμς στο LA Fitness στη μεριά που παίζουν οι παλαίμαχοι.

To Top