Αθλητικά

Νέα εξέλιξη εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων – Τι αποφάσισαν οι Ιάπωνες – Προχωρούν άμεσα τους…

Νέα εξέλιξη εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων - Τι αποφάσισαν οι Ιάπωνες - Προχωρούν άμεσα τους...

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής έχει ξεκινήσει και η Ιαπωνία ψάχνει τρόπους να μειωθεί η εξάπλωση της πανδημίας. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ιαπωνία θα προχωρήσει άμεσα στον εμβολιασμό 2.500 ανθρώπων που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής έχει ξεκινήσει και η Ιαπωνία ψάχνει τρόπους να μειωθεί η εξάπλωση της πανδημίας. Αυτή την στιγμή έχει εμβολιαστεί το 2,6% του πληθυσμού και η κυβέρνηση έχει δεχθεί έντονη κριτική για τον αργό ρυθμό εμβολιασμού. 

Η Pfizer σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή θα διαθέσουν εμβόλια σε αθλητές και συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αξιωματούχοι της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιαπωνίας ζήτησαν από τις ομοσπονδίες να ενημέρωσουνν άμεσα πόσοι αθλητές θέλουν να εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί, προκειμένου στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι συμμετέχοντες. 

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top