Κόσμος

Νέα Μις Υφήλιος η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα

AP23323213181316

Νέα Μις Υφήλιος η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα

Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2023, με την 23χρονη να αφήνει στη δεύτερη θέση την την Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη.

Τα ονόματα των 20 φιναλίστ ανακοινώθηκαν στην αρχή της εκδήλωσης του Σαββάτου. Μετά τις εμφανίσεις με τα μαγιό, ο διαγωνισμός μπήκε στην τελική ευθεία με τις top 10.

Ακολούθησε η κατηγορία του βραδινού φορέματος με 5 να διεκδικούν πλέον τον τίτλο.

Έπειτα από δύο γύρους ερωτήσεων, τον τίτλο της «Μις Υφηλίου» έμειναν να διεκδικούν η Palacios, η Porsild και η δεύτερη επιλαχούσα Moraya Wilson από την Αυστραλία.΄

Όταν η Μαρία Μενούνος, εκ των παρουσιαστριών της βραδιάς, ρώτησε την Palacios, αν μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί, εκείνη απάντησε τη Mary Wollstonecraft, τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια  του 18ου αιώνα, που «έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα» όπως είπε.

H Palacios είναι παρουσιάστρια και μοντέλο και διαδέχεται τη Μις Υφήλιος του 2022, «R’Bonney Gabriel» των ΗΠΑ, η οποία και την έστεψε.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Nicaragua (@missnicaraguaof)

Η Palacios διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, με 691 εκατομμύρια ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, μετά τη νίκη της. Η ίδια αναρτά καθημερινά φωτογραφίες της, τόσο από την καριέρα της ως μοντέλο, ως και από άλλες σημαντικές στιγμές στην πορεία της, όπως η αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

View this post on Instagram

A post shared by Miss Nicaragua (@missnicaraguaof)

View this post on Instagram

A post shared by Sheynnis Palacios (@sheynnispalacios_of)

To Top