Κόσμος

Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

AP21087686941002

Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

Νεκρός σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε ο Ρώσος διπλωμάτης Νικολάι Κόμπρινετς, που υπηρετούσε ως γενικός διευθυντής στο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας. Ο 61χρονος Ρώσος διπλωμάτης βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε συνάντηση πρεσβευτών. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Κόμπρινετς κατέλυσε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, περίπου στις 14.00 χθες 12/10 και παρέμεινε εκεί.

Οι συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησύχησαν επειδή δεν πήγε στη συνάντηση το πρωί, απευθύνθηκαν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου για να πάρουν πληροφορίες για τον διπλωμάτη.

Οι υπάλληλοι τους ξενοδοχείου δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και στη συνέχεια μπήκαν στο δωμάτιό του, όπου τον βρήκαν ακίνητο στο κρεβάτι.

Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και η ιατρική ομάδα που έφθασε διαπίστωσε τον θάνατο του Ρώσου διπλωμάτη.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει η ΕΡΤ διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία, που επικαλούνται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πιστεύεται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

To Top