Αθλητικά

Νικολακόπουλος: “Με Ρίτσαρντς ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα”

Νικολακόπουλος: "Με Ρίτσαρντς ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα"

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League απέναντι στην αγγλική ομάδα και φαίνεται ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταλήξει στον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων ενόψει του αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League με την Άστον Βίλα μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας πως όλα δείχνουν ότι βασικός αριστερός μπακ θα είναι ο Ρίτσαρντς με εναλλακτική τον Κίνι, αφού ο Ορτέγκα μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να είναι ετοιμοπόλεμος και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο αν θα προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά στο σκάουτινγκ που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Άστον Βίλα σημείωσε πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Έμερι ο Τίλεμανς.

Από εκεί και πέρα τόνισε ότι ο Ρότζερς δείχνει πολύ δύσκολο να παίξει, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν προκύψει, αλλά και για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Έσε στην Τουρκία.

To Top