Ιστορίες

Νίκος Χαρδαλιάς: Η σύζυγός του δηλώνει ερωτευμένη ακόμα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για το lockdown, τον κορονοϊό, τον Σωτήρη Τσιόδρα και όχι μόνο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ η σύζυγός τους έκανε τις δικές της… αποκαλύψεις.

Ιδιαίτερα απασχολημένος για μεγάλη χρονική περίοδο μέσα σε μία πρωτόγνωρη πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς όχι μόνο δεν έχει χάσει τη στήριξη της συζύγου του, αλλά η Γιώτα Παναγιωτοπούλου δηλώνει περήφανη για εκείνον και ερωτευμένη.

Όπως δήλωσε «η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει, συζητάμε ακόμα τα προβλήματά μας. Απλώς πλέον δεν τον βλέπουμε τόσο συχνά όσο παλιά».

Σύμφωνα με τη σύζυγο του υφυπουργού, ο φόρτος εργασίας του είναι τεράστιος.

«Το κινητό του χτυπάει συνεχώς. Υπάρχουν μέρες που δεν κοιμάται» σημείωσε η κυρία Παναγιωτοπούλου, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε περίπτωση που δεν κοιμήθηκε για τρεις ημέρες.

Όσο για τον χαρακτήρα του, η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά εμφανιζόμενη στον ΑΝΤ1, σε εκπομπή με καλεσμένο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, τόνισε ότι ξεχώρισε αμέσως το χιούμορ του.

«Δεν τον πειράζει όταν τον αποκαλούν “στρατηγό” ή “σερίφη”, γιατί έχει πολύ χιούμορ. Κατά τ’ άλλα είναι βαθιά συναισθηματικός» αποκάλυψε, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως «είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του».

Μιλώντας για την κριτική και τις επιθέσεις που δέχεται, η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά δήλωσε πως τη στεναχωρεί η κακόβουλη κριτική απέναντί του.

Όσο για επίλογο, η Γιώτα Παναγιωτοπούλου δήλωσε «Καλή επιτυχία. Σ’ αγαπώ».

Πηγή : sputniknews.gr

Comments
To Top