Αθλητικά

Νιούκαστλ: Οι τάσεις φυγής του Τρίπιερ και η Έβερτον που παραμονεύει

Νιούκαστλ: Οι τάσεις φυγής του Τρίπιερ και η Έβερτον που παραμονεύει

Να φύγει από τη Νιούκαστλ θέλει ο Κίεραν Τρίπιερ με την Έβερτον να ενδιαφέρεται θερμά για τον κάνει δικό της.

Ο Κίεραν Τρίπιερ θέλει να φύγει από τη Νιούκαστλ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, με την Έβερτον να είναι ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους. Ο Τρίπιερ ήταν η πρώτη προσθήκη από τη νέα ιδιοκτησία στο Τάινσαϊντ τον Ιανουάριο του 2022 και έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του συλλόγου.

Όμως ο 33χρονος φουλ-μπακ έμεινε στον πάγκο στη νίκη του Σαββάτου επί της Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα της Premier League, αφού ο Έντι Χάουι αποφάσισε να επιλέξει τον Τίνο Λιβραμέντο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Άγγλος διεθνής είδε επίσης το περιβραχιόνιο του αρχηγού που έχει φορέσει στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στο Σεντ Τζέιμς Παρκ να παραδίδεται στον Μπρούνο Γκιμαράες.

Ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τότεναμ, ο οποίος κλείνει τα 34 του χρόνια τον επόμενο μήνα, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο -υπέγραψε επέκταση την περασμένη σεζόν- αλλά επιθυμεί να εξετάσει νέες ευκαιρίες που θα του προσφέρουν φανέλα βασικού. Η Έβερτον σκοπεύει να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνάς της και έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την απόκτησή του ως δανεικό.

Ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις γνωρίζει μάλιστα άριστα τον Τρίπιερ καθώς οι δυό τους συνεργάστηκαν στην Μπέρνλι την τριετία 2012-2015. Η Νιούκαστλ απέρριψε το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου τον Ιανουάριο, ενώ υπήρξαν συζητήσεις για τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάτι ακόμα.

To Top