Αθλητικά

Ντάγκλας Λουίζ: “Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντάγκλας Λουίζ: "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άστον Βίλα έχασε στο πρώτο ματς από τον Ολυμπιακό με 4-2, αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος πιστεύει στην ανατροπή στο Φάληρο και την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάγκλας Λουίζ:

Για το αν έχει πίστη για την ανατροπή: «Η χρονιά ήταν εξαιρετική, έχουμε παίξει καλά, έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να περάσουμε στον τελικό».

Για το αν τον εξέπληξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς και αν έχει μεγαλύτερο κίνητρο επειδή στο πρώτο παιχνίδι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι: «Δεν μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, είχαμε αναλύσει και διαπιστώσει πόσο καλή ομάδα είναι. Νίκησαν και το άξιζαν. Τώρα όμως υπάρχουν ακόμη ενενήντα λεπτά και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλουμε να φέρουμε την ομάδα σε έναν τελικό. Εγώ έχω την ευθύνη για τα πέναλτι, εάν χρειαστεί θα εκτελέσω ξανά. Ο μόνος που μπορεί να βάζει και να χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν: «Οταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι επικεντρωμένος σε αυτό. Η ατμόσφαιρα ενισχύει το κίνητρο. Είμαι από την Βραζιλία όπου υπάρχει φανατισμένη και θερμή ατμόσφαιρα όπως και στην Ελλάδα. Εχω μιλήσει με τον Ροντινέι, μου έχει πει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και τη χώρα, είναι πολύ καλός φίλος μου».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top